Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ами дебни темата продава... там има доста 156-ци на части...
    виж от някъде може да изпадне нещо и да я събереш
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• ето тук се предлагат някои неща за 156 челен удар :
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=16110

Comment

• Е реално колата ти струва ли 12 хил. лв по пазарни цени? Защото, ако ти ги дават, спокойно можеш да си вземеш една друга, а старата да ти е за части. Отделно доста неща можеш сам да си продадеш от ударената: двигател, турбина, задницата е здрава като гледам, купето....

Всяко зло за добро
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Те реално ми я оцениха на 15 000 ама понеже купето и задницата са здрави плащат 80% затова 12 000 ама това сега така го казват, кой знае какво ще стане когато се наложи да дават парите след втория оглед. Пак за части ми е жал да я давам...се пак само предницата е съсипана...Не е непоправимо...Стига да не ми кажат, че двигателя му има нещо след втория оглед де...

Comment

• ша има ли сектантско днеска бе ?

Comment

• ем къ ве

Comment

• е по добре бяхме от предната седмица дет са вика двоино повече бяхме днес

Comment

• за тая неделя се очакват още сектанти....

ма мен няма да ма има...

Comment

• Първоначално публикувано от Cvetelin
                    за тая неделя се очакват още сектанти....

ма мен няма да ма има...
                    е аман от тебе вече ама поне кат одиш по тъмното с мръхтаря няма те мисля

Comment

• нали ...
                      ся вече е да си ибе майката...
                      ша излизам вече само по тъмно

Comment

• е то вече и на срещи кат се ходи ще е тъмно така че ще демонстрираш

Comment

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                          е то вече и на срещи кат се ходи ще е тъмно така че ще демонстрираш
                          ний го демонстрирахме вече със Стелко
                          бомба е
                          тъз нощ ша видим как е до Пловдив
                          ам ти опрай ли джетата бе ... ша пътуваш ли с нея към София?

Comment

• хах голяма разлика бря стелта каза че сте сравнявали

Comment

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                              хах голяма разлика бря стелта каза че сте сравнявали
                              мдам бомба са

Comment

• Първоначално публикувано от Cvetelin
                                ам ти опрай ли джетата бе ... ша пътуваш ли с нея към София?
                                нали знаеш че нема лабаво тея от фолксваген център ми искаха 100 лева и 10 работни дни за тая тръба ма аз за половин час и 18 лева я минах на маркуч за високо налягане

Comment

Working...
                                X